top of page

 voorop

Kwaliteit

Interieur

De appartementen worden gekenmerkt door een aangenaam ruimtegevoel. Dat danken ze onder meer aan hun opvallende plafondhoogte, die varieert van 2,70 m tot maar liefst 3 m voor de penthouses. Hoge raampartijen garanderen een optimale lichtinval, wat het lichtrijke, open gevoel versterkt. Kamerhoge deuren zorgen voor een luchtige touch. De appartementen aan de tuinzijde beschikken over schuiframen met een rank profiel die het natuurlijke licht volop binnenlaten. Dankzij deze royale raampartijen vloeit je woonruimte bovendien naadloos over in de buitenruimte. Zalig als je buiten wil aperitieven met vrienden, gezellig eten met het gezin of languit een boekje lezen.

Net als de architectuur van het gebouw, zet het interieur van de appartementen in op een moderne, hedendaagse uitstraling. Kwaliteit is het sleutelwoord. Dat uit zich onder andere in de keuze voor degelijke, duurzame materialen. Voor de inrichting van de ruimtes en het sanitair werken we samen met partners die garant staan voor het betere werk. Als koper kies je zelf hoe je je woning inricht, op basis van een basispakket dat je naar eigen smaak en budget finaliseert. Zo krijgt jouw appartement de uitstraling die aansluit bij jouw persoonlijkheid.

THB209 Schilde, luxe-appartementen, groen wonen, duurzaamheid, afwerking op maat, Costermans projecten, projectontwikkeling

Nieuwsgierig geworden naar de plannen?

Ben je nieuwsgierig geworden naar de plannen? Klik hiernaast en bekijk welke unit het beste bij jou past.

bottom of page